Het blijft voor veel bedrijven een absolute nachtmerrie: Een gecrashte server. Cloud computing zorgt er voor dat dataverlies en langdurige storingen tot het verleden behoren. Het principe zelf is eigenlijk vrij simpel: Waar vroeger gegevens, applicaties en software alleen op een fysieke locatie toegankelijk en op te slaan waren, kan dat nu allemaal via een externe online cloud. Meer lezen…………

GameChanger is een organisatie die een speerfunctie vervult als het gaat om het funderen van Het Nieuwe Ondernemen. Met gebruik van co-creatie processen waarin zowel de medewerkers van de uitvoerende organisatie als de klant worden gemotiveerd en gemobiliseerd om zo – gezamenlijk – tot een maximaal resultaat te komen. Meer lezen…..

Een Innovation Technologie bedrijf in automatisering voor landbouwwerktuigen binnen de Agro. Producten zijn o.a. Electronische besturingen, Satelliet navigatie en software app’s voor landbouwwerktuigen etc… . Meer lezen…..

GAMECHANGER:

KPN:

KVERNELAND GROUP:

BusinessLinked aflevering 2 thema “ Het Nieuwe Ondernemen” 20 mei 2013

BusinessLinked aflevering 1 thema “ Duurzame Energie” 13 mei 2013

CLIMALEVEL:

Het ClimaLevel systeem is een relatief simpel systeem. De basis is een traditioneel vloerverwarmings- systeem. Door in de vloer ook luchtkanalen te maken wordt de warmte van de vloerverwarming "dubbel" gebruikt.

Meer lezen…………

Arends Techniek wekt CO2 neutrale energie op, waardoor het milieu niet extra wordt belast. Zonnepanelen geven het beste financiële rende-ment en zorgen er mede voor dat er minder fossiele brandstoffen hoeven worden ingezet om in de energie-behoefte te voorzien.” Meer lezen…..

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor Essent een vanzelfsprekend onderdeel van de bedrijfsvoering. Als grootste energiebedrijf van Nederland betekent dat wij van oudsher veel aandacht besteden aan de verduurzaming van de energie-voorziening. Meer lezen…..

ARENDS TECHNIEK:

ESSENT NV:

BusinessLinked aflevering 4 thema “ Bio-based Economy” 3 juni 2013

DuPont Industrial Biosciences ontwikkelt innovatieve producten en oplossingen voor een groot aantal industrieën, met enzymen als voornaamste eindproduct. Die worden gebruikt in onder meer de wasmiddelenindustrie, de textielindustrie, door producenten van biobrandstoffen en in de voedingsmiddelen- en diervoedingsindustrie.

Meer lezen…………

Duurzaamheid betekent bij DSM het gelijktijdig nastreven van economische vooruitgang, milieukwaliteit en sociale verantwoordelijkheid. Anders gezegd: wij streven waarde na in People, Planet en Profit. Meer lezen…..

DuPont:

DSM:

BusinessLinked aflevering 3 thema “ Levensbestendig Wonen” 27 mei 2013

DMC staat voor Duurzame Maaltijd Componenten. Sinds 1995 gevestigd in Lekkerkerk, produceren wij dagelijks verse, kant en klare maaltijd-componenten voor verschillende segmenten van de food-servicemarkt. Meer lezen…..

Zorgsam is het bureau voor bemiddeling van uw plaats in een zorghotel of hersteloord. Na uw operatie kunt of wilt u nog niet meteen naar huis. U kunt nu gebruik maken van zorg in een zorghotel of hersteloord. Meer lezen…..

AxionContinu is een zorg-organisatie, gericht op het onder-steunen van zorgvragers, meestal ouderen, op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Zorgvragers woonachtig in Utrecht en omgeving, wordt een kwalitatief hoogwaardige zorg- en diensten-pakket geboden.

Meer lezen…………

AXION CONTINU:

ZORGSAM:

DMC MAALTIJSERVICE:

BusinessLinked aflevering 6 thema “ Internationaal Transport” 16 december 2013

Stream Software:

ING Commercial Finance:

Stream Software combineert 50 jaar operationele ervaring in wereldwijde expeditie van zee- baan- en luchtvracht met geavanceerde informatietechnologie. De kwaliteit van de Stream Software oplossingen is een reflectie van verschillende elementen:Meer lezen…………

Op zoek naar op maat gesneden oplossingen op het gebied van Werkkapitaalfinanciering en/of Credit Management?
Wij hebben het vermogen om uw onderneming optimaal te laten presteren.
Meer lezen.........

Daly Plastics:

Nowit REnescience:

BOA Recycling:

In de Caroda Polymer Recovery fabriek in Zutphen is men gestart met de productie van hoogwaardige polyethyleen regranulaten. De fabriek gaat 15.000.000 kilo per jaar produceren. Na een voorspoedige bouw wordt er nu in continue dienst regranulaat geproduceerd om aan de vraag van afnemers te voldoen.

Meer lezen…………

NoWIT introduceert een revolutionaire technologie (REnescience) voor de scheiding van huishoudelijk restafval. Door middel van enzymatische hydrolyse wordt het organische deel van het afval gescheiden van het anorganische deel. Meer lezen.........

BOA Recycling Equipment ontwerpt en levert hoge kwaliteit machines en oplossingen voor recyclen en afvalverwerking. Onze machines en oplossingen worden aangepast aan elk specifiek bedrijfsproces resulterend in betrouwbare en efficiënte behandeling en verwerking.. Meer lezen…..

BusinessLinked aflevering 5 thema “ Van Afval tot Grondstof” 9 december 2013

Sponsoren

BusinessLinked aflevering 7 thema “Veranderende Mobiliteit” 23 december 2013

Travelcard:

Ctrack:

Voor het terugdringen van brandstofkosten is onze tankpas onmisbaar binnen uw bedrijf. U kunt terecht bij alle tankstations in Nederland en optioneel bij veel stations in Europa waardoor duurdere stations zonder omrijden kunnen worden vermeden en u tijd én geld bespaart.:Meer lezen…………

Ruim 2.300 fleetmanagers in Nederland vertrouwen op Ctrack oplossingen voor live plaatsbepaling (track en trace), ritregistratie, wagenparkbeheer, projectadministratie maar ook als managementinformatie tool (kostenbesparing) voor ruim 32.500 voertuigen. Meer lezen.........

Businesslinked homeHome.html

Businesslinked info afleveringen